Om

Rynkkräm.se är en hemsida där du som besökare får tips på bra rynkkrämer att köpa. Här kan du läsa mer om produkterna, se vilka som är bäst i test och läsa andras kommentarer på produkter de har köpt. Målet är att vi varje år ska försöka testa nya anti-age krämer mot rynkor för att hela tiden uppdatera besökarna på vilka produkter som är bäst och mest prisvärda.

Vi vill hjälpa dig att hitta de bästa rynkkrämerna som passar just dina behov.

Hudvård är en stor bransch med många aktörer därför vill vi också knuffa dig i rätt riktning mot seriösa e-handlare som har bra villkor, frakt och priser. Därför tipsar vi bara om hudvårdsprodukter som kommer från bra företag.

Kom ihåg att rynkkrämer har olika ingredienser och de är anpassade för olika åldrar och hudtyper. Testa dig därför fram och börja med att beställa produkter med mindre mängd (ml) för att först se om krämen passar dig. Vissa gillar också de produkter som inte är jätte uppstramande medan andra gillar just den effekten. Sedan finns faktorer som pris och frakt att ta hänsyn till. Detta kan du se hos den leverantör du beställer från vid kassan.

Kontakt

Om du har frågor, förslag på krämer att testa eller har synpunkter är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret.

creme mot rynkor